251. kez ders başı yaptığımız 2023-24 akademik yılında, ABET EAC akreditasyonlu 25+1 mühendislik lisans programı ile İstanbul Teknik Üniversitesi, uluslararası düzeydeki eğitim kalitesiyle dünya liderleri arasında yer almaya devam ediyor. İTÜ, Türkiye’de, bölgesinde ve küresel ölçekte “bir kampüste/şehirde en yüksek sayıda ABET EAC akreditasyonlu mühendislik lisans programa sahip” lider üniversitelerden biri olma unvanını geliştirerek korurken, küresel ölçekte uluslararası düzeyde eğitim kalite güvencesine ve akreditasyona sahip yükseköğretim kurumlarının liderleri arasındaki yerini muhafaza ediyor. Cumhuriyetimizin 100., üniversitemizin 250. yılında İTÜ İnşaat Fakültesi paydaşları olarak, fakültemizin ABET EAC akreditasyonlu İnşaat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği ve Geomatik Mühendisliği lisans programlarının öğretim üyeleri, öğrencileri ve yöneticileri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

250 YILDIR İTÜ’LÜYÜZ, 251. KEZ GURURLUYUZ…

abet21