İTÜ Ulusal Coğrafi Bilgi Teknolojileri İnovasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (UCBTiM) ve SAMPAŞ Holding iş birliği ile Fakültemizde “Dünya Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Günü” etkinliği düzenlendi. CBS Günü, her yıl Kasım ayının üçüncü Çarşamba günü kutlanan, CBS tabanlı teknolojilerin ele alındığı bir etkinliktir. 15 Kasım Çarşamba günü İnşaat Fakültesi Prof. Dr. Nahit Kumbasar Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte Dijital İkizler, Akıllı Şehirler, Akıllı Kampüs gibi konular ele alınarak İTÜ UCBTiM Müdürü Prof. Dr. Tahsin YOMRALIOĞLU, SAMPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şekip KARAKAYA ve proje paydaşları tarafından İTÜ’de yürütülen “Dijital İkiz Temelli Akıllı Kampüs” projesi hakkında bilgilendirme yapıldı. Etkinlik öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.