ESEV Vakfı Eğitim Bursu Duyurusu

by Behlül Kula | Ağu 24, 2021
ELELE Sağlık Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, lisans veya lisansüstü öğrenimi gören başarılı fakat maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere, ESEV Yurtiçi Burs Yönetmeliği doğrultusunda ilgili öğretim yılının Ekim-Haziran aylarını kapsayacak şekilde 9 ay süre ile karşılıksız burs desteği sağlayacaktır.

Başvurular için 20 Eylül 2021 Pazartesi gününe kadar www.esev.org.tr websitesi üzerinden form doldurulması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için duyuru belgesini indirebilirsiniz.