İnşaat Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Kadrosuna Başvuruda Bulunan Adayların İngilizce Seminer Duyurusu

by Behlül Kula | Ara 27, 2021
İnşaat Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Kadrosuna başvuruda bulunan adayların İngilizce Semineri "İTÜ Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri ile ilgili Senato Esaslarının 2.7. maddesi uyarınca", 28.12.2021 Salı günü saat 10.00'da İnşaat Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonunda yapılacaktır.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Doktor  Öğretim Üyesi  Kadrosuna başvuruda bulunan adayların İngilizce  Semineri "İTÜ Akademik Yükseltme ve Atama  Ölçütleri ile ilgili Senato Esaslarının 2.7. maddesi uyarınca", 28.12.2021 Salı günü saat 10.00'da İnşaat Fakültesi Dekanlığı Toplantı Salonunda yapılacaktır.