Gayrimenkul Geliştirmede Değerlemenin Önemi

by Muhammed Raşit Çevikalp | Tem 22, 2024
Üniversite-Sektör etkileşiminin artırılması amacıyla ENVOY Yatırım ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı, Y. Müh. Cemre ŞALCI (MRCIS) tarafından Fakültemizde “Gayrimenkul Geliştirmede Değerlemenin Önemi” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. 8 Mayıs Çarşamba günü 15:30’da Prof. Dr. Nahit Kumbasar Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte gayrimenkul geliştirme süreçlerinin yanısıra, Değerleme Uzmanlarının sektördeki faaliyetleri ele alındı. SPK tarafından düzenlenen Değerleme Uzmanlığı lisanslama süreçleri hakkında bilgilere de yer verilen etkinlikte, tecrübe aktarımı ile öğrencilerimizin kariyer gelişimine katkı sağlanması hedeflendi. Etkinliğe Geomatik Mühendisliği lisans programı kapsamında yürütülen Taşınmaz Değerlemesi dersi öğrencilerinin yanısıra, DAN102 - Girişimcilik ve Kariyer Danışmanlığı dersine kayıtlı öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

gayri1

gayri2