İTÜ Tercih ve Tanıtım Günleri 2024

by Muhammed Raşit Çevikalp | Tem 22, 2024
Üniversitemizi aday öğrencilere daha iyi tanıtmak ve gençlerimizin gelecek planlarına katkı sunmak amacıyla düzenlediğimiz “İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri 2024”, bu yıl 20 Temmuz – 02 Ağustos 2024 tarihleri arasında (cumartesi ve pazar günleri dahil) 10.00- 12.00 ve 13.00 – 16.00 saatleri arasında Ayazağa Yerleşkesi’nde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi binasında gerçekleştirilmektedir.

İTÜ Tanıtım Günleri’nde üniversitemizin tanıtımıyla birlikte mesleklerin ve alanların tanıtımı misyonunu da yükleniyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ettiğimiz bu etkinlikteki temel amacımız, hepimizin yarınları olan gençlerimizin bir dünya üniversitesinin vizyonuyla tanışmasını ve sorularına doğru yanıtlar almalarını sağlamaktır. Adaylara İTÜ havasını soluma, güçlü öğretim kadrosuyla bir araya gelme olanağı sunduğumuz bu organizasyon için sizleri İTÜ'ye bekliyoruz.

Detaylı bilgi için: